afwezigheid

van woensdag 6 november tot en met woensdag 15 november 2019 is psychiatriepraktijk Meyers gesloten. Voor vragen of situaties die niet kunnen wachten tot mijn terugkeer en/of niet door uw huisarts beantwoord kunnen worden kunt u contact opnemen met mijn collega, Dhr Drs G.de Ruiter, psychiater: 06-39124816. Hij neemt waar in de week van 11 november tot en met vrijdag 15 november. Voor de dagen 6 t/m 10 november kunt u contact opnemen met Mw Drs Brugman, 06-43171160

Na 17.00 uur en in het weekend , óók buiten vakanties, wanneer u B. Meyers telefonisch of per mail niet zou kunnen bereiken: In geval u met een acuut psychiatrisch probleem kampt  belt U de huisartsenpost in uw woonplaats, geeft aan dat u onder behandeling bent bij een vrijgevestigd psychiater. Zo nodig wordt u doorverwezen naar de crisisdienst van de GGZ-instelling in uw regio.

Recepten
Vóór mijn vakantieperiodes is het belangrijk dat u nagaat dat u over voldoende medicijnen beschikt tot de volgende afspraak. Ik ga uit van uw medewerking om te voorkomen dat mijn vervanger of uw huisarts tussentijds medicatie aan u hoeft voor te schrijven.