Route

Lokatie Zaltbommel (Woensdagen)

Adres : Korte Steigerstraat 12b
5301 CE
Zaltbommel

Klik HIER  voor een routebeschrijving
Let op: voor mensen met een mobiliteitsbeperking is de praktijk in Zaltbommel slecht toegankelijk vanwege een redelijk steile trap.

Lokatie Engelen /Den Bosch-Noord (Donderdagen)

Adres : Kraanvogellaan 13
5221 GA
Engelen

Klik HIER voor een routebeschrijving

Vanuit richting Utrecht
U volgt de A2 richting ´s-Hertogenbosch. U neemt afslag “Zaltbommel-Brakel” (afslag 17). Boven aan de afslag slaat u rechtsaf en volgt u “centrum” (Steenweg). Bij de aankomende drie rotondes neemt u steeds de tweede afslag, u bevindt zich nog steeds op de Steenweg. U volgt deze weg geheel langs de rand van het centrum. Twintig meter voor het einde slaat u rechtsaf; de Korte Steigerstraat. Bij de kruising slaat u linksaf, u volgt deze weg met de scherpe bocht naar rechts mee. De eerste straat aan uw linkerkant is de Heilige Geeststraat

Vanuit richting ´s-Hertogenbosch
U volgt de A2 richting Utrecht. Na 9 km neemt u de afslag “Zaltbommel-Brakel” (afslag 17). Boven aan de afslag slaat u links af en volgt “centrum” (Steenweg). Bij de aankomende drie rotondes neemt u steeds de tweede afslag, u bevindt zich nog steeds op de Steenweg. U volgt deze weg geheel langs de rand van het centrum. Twintig meter voor het einde slaat u rechtsaf; de Korte Steigerstraat. Bij de kruising slaat u linksaf, u volgt deze weg met de scherpe bocht naar rechts mee. De eerste straat aan uw linkerkant is de Heilige Geeststraat.

Parkeren
Parkeren is in de straat van de praktijk in Zaltbommel alleen mogelijk tegen betaling. Op de parkeerplaats achter de praktijk, aan de rivier de Waal, kunt u niet meer gratis parkeren. Ook hier zult u dus aan de parkeerautomaat voor voldoende parkeerkosten moeten zorgen om een boete te voorkomen. Dit parkeerterrein bevindt zich aan het einde van de waalkade, richting de brug van Zaltbommel.

Openbaar vervoer

Vanaf het station van Zaltbommel loopt u in ongeveer 20 minuten naar de Heilige geeststraat. U loopt vanaf het station via de van Heemstraweg richting de Koningin Wilhelminaweg. Deze weg volgt u, en loopt over in de Bosschstraat, totdat u het centrum in loopt. Bij de kruising van de Rabobank (aan uw linker zijde) slaat u rechts af de Nonnenstraat in. Deze volgt u met de bocht mee naar links (de kerkstraat). De tweede straat aan uw rechterhand is de Heilige geeststraat.
Voor de route per openbaar vervoer kunt u ook de website www.9292ov.nl raadplegen.


Lokatie Engelen / Den Bosch-Noord (woensdag en vrijdag)

Psychiatriepraktijk Meyers is gevestigd in het gezondheidscentrum “de Lage Leun” in Engelen (Den Bosch-Noord). Het adres is Kraanvogellaan 13.

Rondom deze praktijk kut u gratis parkeren.