Contact

info@psychiatermeyers.nl
06-29558353

U kunt mij het beste bereiken door het sturen van een e-mail. Door de vele gesprekken met patiënten, die ik niet wil verstoren door telefonisch contact, ben ik per telefoon moeilijker bereikbaar dan per e-mail. Normaliter worden e-mails binnen maximaal 2 – 3 werkdagen beantwoord.

Telefoon en e-mail
Op  vrijdagen en om de week op woensdagen ben ik werkzaam in mijn praktijk in Engelen. Op maandagen in Zaltbommel.  Op alle werkdagen ben ik tijdens kantoortijden telefonisch bereikbaar. Op de overige dagen kunt u mijn voicemail inspreken.   Ontvangen e-mails van patiënten worden minimaal 1x per week beantwoord. Met uitzondering van de weken waarin ik afwezig ben.

Crisissituaties
Wanneer u buiten kantoortijden (na 17.00 uur en in het weekend) directe hulp nodig heeft dient u zich te melden bij de huisartsenpost in uw regio. Eventueel kan u een contact leggen met de psychiatrische crisisdienst uit uw regio.

Vervanging tijdens vakanties
Wie dat zijn en hoe u deze kunt bereiken kunt u lezen op mijn website onder het kopje ‘afwezigheid’ u kunt het ook beluisteren op het voicemail bericht van mijn praktijktelefoon.