Contact

info@psychiatermeyers.nl
06-29558353

U kunt mij het beste bereiken door het sturen van een e-mail. Door de vele gesprekken met patiënten, die ik niet wil verstoren door telefonisch contact, ben ik per telefoon moeilijker bereikbaar dan per e-mail. Normaliter worden e-mails binnen maximaal 2 – 3 werkdagen beantwoord. Ook het sturen van een sms-tekstbericht en/of whats app bericht of beveiligde berichten via Siilo worden vaak sneller beantwoord dan een telefonische oproep of ingesproken voice mailberichten.

Telefoon en e-mail
Gemiddeld 1 tot 2 dagen per maand ben ik op donderdagen werkzaam in mijn praktijk in Engelen. Op woensdagen in Zaltbommel (tot 14.00 uur) .  Op alle overige werkdagen ben ik bereikbaar, maar zoals hierboven aangegeven, beter digitaal dan telefonisch.  Ontvangen e-mails, tekstberichten (sms) of whats app van patiënten worden minimaal 1x per week, maar vaak diezelfde (werk)dag beantwoord. Met uitzondering van de weken waarin ik afwezig ben.

Crisissituaties
Wanneer u buiten kantoortijden (na 17.00 uur en in het weekend) directe hulp nodig heeft dient u zich te melden bij de huisartsenpost in uw regio. Eventueel kan u een contact leggen met de psychiatrische crisisdienst uit uw regio.

Vervanging tijdens vakanties
Wie dat zijn en hoe u deze kunt bereiken kunt u lezen op mijn website onder het kopje ‘afwezigheid’ u kunt het ook beluisteren op het voicemail bericht van mijn praktijktelefoon.