afwezigheid

In verband met vakantie is psychiatriepraktijk Meyers gesloten van woensdag 6 oktober tot en met maandag 18 oktober. In deze periode wordt mail veel minder door mij gecontroleerd, maar blijf ik wel bereikbaar via whats app, sms of eventueel telefoon op 06-29558353. Ik vraag uw begrip mij op deze wijze alleen te benaderen waneer uw vraag niet kan wachten tot mijn terugkeer vanaf 18 oktober. In geval van nood neemt collega de Ruiter, psychiater waar, maar eveneens alleen voor vragen en situaties die niet kunnen wachten tot mijn terugkeer en nadat u mij gepoogd heeft te bereiken op de hierboven genoemde wijze. Zijn telefoonnummer luidt: 06-39124816

Na 17.00 uur en in het weekend , óók buiten vakanties, wanneer u B. Meyers telefonisch of per mail niet zou kunnen bereiken: In geval u met een acuut psychiatrisch probleem kampt  belt U de huisartsenpost in uw woonplaats, geeft aan dat u onder behandeling bent bij een vrijgevestigd psychiater. Zo nodig wordt u doorverwezen naar de crisisdienst van de GGZ-instelling in uw regio.

Recepten
Vóór mijn vakantieperiodes is het belangrijk dat u nagaat dat u over voldoende medicijnen beschikt tot de volgende afspraak. Ik ga uit van uw medewerking om te voorkomen dat mijn vervanger of uw huisarts tussentijds medicatie aan u hoeft voor te schrijven.