afwezigheid

Van 9 oktober tot en met 24 okt 2023 is psychiatriepraktijk Meyers gesloten. In deze periode wordt de mail niet gelezen en beantwoord. Voor dringende zaken die niet kunnen wachten tot mijn terugkeer kunt u een bericht sturen (sms, whats app) naar 06-52670209. Probeert u uw vraag eerst met uw huisarts op te lossen maar wanneer dat niet lukt en de vraag is dusdanig urgent dat niet gewacht kan worden tot 20 aug 2023 neem dan contact met mij op, op deze manier. Dit geldt alleen voor clienten die reeds bij mij in zorg zijn èn voor hun huisartsen en/of psychologen die bij de behandeling betrokken zijn.

Na 17.00 uur en in het weekend , buiten vakanties, wanneer u B. Meyers telefonisch/whats app op 06-29558353 of per mail niet zou kunnen bereiken: In geval u met een acuut psychiatrisch probleem kampt  belt U de huisartsenpost in uw woonplaats, geeft aan dat u onder behandeling bent bij een vrijgevestigd psychiater. Zo nodig wordt u doorverwezen naar de crisisdienst van de GGZ-instelling in uw regio.

Recepten
Vóór mijn vakantieperiodes is het belangrijk dat u nagaat dat u over voldoende medicijnen beschikt tot de volgende afspraak. Ik ga uit van uw medewerking om te voorkomen dat mijn vervanger of uw huisarts tussentijds medicatie aan u hoeft voor te schrijven.