afwezigheid

In verband met vakantie is psychiatriepraktijk Meyers gesloten van vrijdag 19 augustus tot en met 28 augustus 2022 . In deze periode wordt mail veel minder door mij gecontroleerd, maar blijf ik wel bereikbaar via whats app, sms of eventueel telefoon op 06-29558353. Ik vraag uw begrip mij op deze wijze alleen te benaderen wanneer uw vraag niet kan wachten tot mijn terugkeer vanaf 29 augustus.

Na 17.00 uur en in het weekend , óók buiten vakanties, wanneer u B. Meyers telefonisch of per mail niet zou kunnen bereiken: In geval u met een acuut psychiatrisch probleem kampt  belt U de huisartsenpost in uw woonplaats, geeft aan dat u onder behandeling bent bij een vrijgevestigd psychiater. Zo nodig wordt u doorverwezen naar de crisisdienst van de GGZ-instelling in uw regio.

Recepten
Vóór mijn vakantieperiodes is het belangrijk dat u nagaat dat u over voldoende medicijnen beschikt tot de volgende afspraak. Ik ga uit van uw medewerking om te voorkomen dat mijn vervanger of uw huisarts tussentijds medicatie aan u hoeft voor te schrijven.