Wie ben ik?

Mijn naam is Bastiaan Meyers.
Sinds 1 april 2005 ben ik werkzaam als psychiater.  Ik ben opgeleid in het UMC Utrecht. Tot december 2010 werkte ik op de afdeling ziekenhuis- en ouderenpsychiatrie van GGZ Reinier van Arkel.

Sinds 1 april 2009 werk ik in mijn vrijgevestigde praktijk in Zaltbommel. Ik werk samen met andere psychologen, huisartsen en maatschappelijk werkers in de regio. Ik vind dit belangrijk omdat dit cliënten helpt bij het komen tot een goed behandelplan. Medicamenteuze behandelingen en inzichtgevende psychotherapeutische interventies zijn belangrijke onderdelen van mijn behandelaanbod. Wanneer bij een cliënt een psychiatrische stoornis kan worden uitgesloten wordt meegedacht over een passend alternatief traject.

Daarnaast ben ik vanaf 1 januari 2011 voor 1 tot 2 dagen per week werkzaam in Engelen; Gezondheidscentrum de Lage Leun.